Intresset för AuraTransformation är stort nu

Det var många som kom på mitt föredrag jag hade om AuraTransformation i Stockholm nu i november. Å vad det gjorde mig glad att få möta så många människor som längtar efter att få hem mer av sitt Sanna Högre jag, sin Andeenergi och få tillgång till sin fulla potential.
Jag har också haft många som kommit till mig och fått sin AuraTransformation under hösten. Det är verkligen en sann glädje att få dela människors medvetandeexpansion och resa hem till sig själva. Det är så underbart att vi blir fler och fler.
Det ingjuter mig med förhoppning i dessa stora förändringstider om att vi tillsammans verkligen kommer att lyckas med att skapa mirakel och en bättre värld att leva i.
Jag tänker också med tacksamhet på alla nya barn indigobarnen och kristallbanen som också kommer hit för att hjälpa till med att höja medvetenheten på planeten. Ju fler vi blir desto starkare blir vi och tillsammans är vi ju jättemånga och väldigt starka!

Jag möter så många som vaknar upp nu och som följer sitt hjärtas längtan.
Alla bidrar vi med vårt ”strå till stacken” för att skapa den nya mer kärleksfulla värld, där vi alla är lika värda – vilket är min stora dröm och vision.

Känner en så stor tacksamhet för att jag hittat till AuraTransformation som är ett så bra sätt att komma hem till sin fulla potential i kroppen!

Håll utkik för det kommer snart fler datum då jag håller föredrag om AuraTransformation.
Kanske är det ditt nästa steg?

Du kan läsa mer om AuraTransformation här>>>

Kärleksfulla hälsningar
Christina

Comments are closed.