Om Christina

Jag har en lång och bred erfarenhet av att arbeta med personlig Utveckling.

Under flera år verkade jag som kroppsterapeut, med grunden i Body Harmony. Jag har också undervisat i bland annat kroppskännedom, meditation, personlig utveckling och inre ledarskap.Jag har gett ut flera talproduktioner för meditation och avslappning på Theta Wellness Music, som jag var med och startade och drev som delägare under 10 år.

Idag ger jag behandlingar i AuraTransformation och håller kurser i Attraktionslagen: "Skapa det liv du drömmer om - Alla har vi drömmar, vilka är dina"?

Min passion är att förmedla möjligheter och inspirera människor att hitta sin inre kraft och glädje.Jag är övertygad om att vi är så mycket mer än vi tror och tillåter oss att vara. Och jag brinner för att vi alla kan bli medvetna om hela vår inneboende kraft och inre kunskap och låta oss expandera till det vi egentligen är, bortom rädslor och begränsningar - och faktiskt ha kul under tiden!

Kreativitet och lekfullhet ser jag också som viktiga och gudomliga ingredienser för att påverka vårt välmående, med god hälsa och närande kära relationer i samspelet mellan både människor, djur och natur.I min värld hör allt samman med allt, inbegripet den andliga aspekten, som i högsta grad varit och är närvarande i mitt liv. Min vision är en god och fredlig värld som vi skapar tillsammans. Och den börjar med fred och frid i var och en av oss.

Min egen process och längtan efter att hitta hem till hela mig och min fulla potential har tagit mig på många spännande resor, både inre och yttre. De redskap, verktyg och hjälpmedel jag själv har hittat på vägen och som hjälpt mig till läkning och insikt har jag alltid förmedlat vidare till andra människor.

Resan fortsätter och du är varmt välkommen att följa med!

Kärleksfulla hälsningar

Christina Divén

Christina Diven

Röster om ChristinaVill tacka dig och berätta att jag både för egen del privat och också i min verksamhet som sjukgymnast med inriktning avspänning-stresshantering och numera också som samtalsterapeut haft mycket nytta/glädje/användning (svårt att hitta rätt ord) …påfyllning, hjälp o kraft (!) av dina CD skivor – framförallt 5 min avslappning och Lär dig meditera. Du har en mycket behaglig röst och ett respektfullt ordval - vilket är viktigt vid såna här övningar.

God Jul, Gott Nytt År 2011 och Lev väl!
/Katarina Ahlmén-Hanson, Onsala
Flera kommentarer >>>

 

Comments are closed.