Avslappning För Barn

Avslappning är viktigt för barn i alla åldrar. Precis som vuxna behöver också barn tid för återhämtning och reflektion.

 

Avslappning För Barn - Lek med delfinernaMånga barn känner sig oroliga och stressade allt lägre ner i åldrarna, och utan att alltid kunna sätta ord på sin känsla eller veta vad de behöver för att må bra.

Där behöver vi vuxna hjälpa till och visa vägen och lägga en bra grund för ett liv i bra balans.

Att barn inte alltid gör som vi säger utan som vi gör har sina skäl, eftersom det är en del i hur barn utvecklas och växer.

Barn är bra på att läsa av sin omgivning och ta efter det de ser och hör. Det gäller även dagens snabba tempo, höga krav, vuxnas stress och många aktiviteter, något som påverkar barn i högsta grad. Det behöver sällan vara stora eller drastiska åtgärder.

Viktigare än saker och standard är tid.

Tid för avslappning och ro, både egen tid utan inbokade aktiviteter och tid tillsammans med dig som vuxen ger stora vinster, både nu och sen.

Det vi lär oss som barn är det vi bär vi med oss och ligger till grund för hur vi hanterar resten av livet.

För dig som är förälder eller som arbetar med barn finns flera enkla medel för att hjälpa barn att slappna av och att hitta balans mellan aktivitet och vila.

Provlyssna på Avslappning för Barn - Lek med delfinerna >>

One Comment:

  1. Ellinor Börgesen

    Hej Christina,

    jag skulle bli såå lycklig om jag kunde få beställa Regnbågsbarnen för jag har letat ihjäl mig då vår förra skiva har försvunnit i flytt. Är också intresserad över Lek med Delfinerna för då måste den vara minst lika magisk och underbar som Regnbågsbarnen=)) Nu vill jag att även min son ska få uppleva dessa fantastiska resor in i drömlandet..

    Tusen tack på förhand!

    Ellinor Börgesen

Comments are closed