Semesterhem i solen

Drömmer du om ett andra hem i solen, deltid eller heltid, då är norra Cypern en plats att titta på.

Jag älskar Cypern och Medelhavet. Jag har investerat på norra Cypern, och det är en fantastisk plats. Naturen är vacker och du har alltid nära till Medelhavet. Människorna är mycket vänliga och man känner sig välkommen. Livsstilen är avslappnad och jag trivs bra här.

Drömmer du om ett andra hem i solen, deltid eller heltid, då är norra Cypern en plats att titta på. Här hittar du otroliga investeringsmöjligheter till mycket bra priser. Vi har fastighetsvisningar som du är välkommen på och jag hjälper dig i köpprocessen.

Du kan alltid kontakta mig genom mitt Facebookkonto - Christina Divén.

Mer information om fastighetsvisningar hittar du på min Vision Group sidan.


För att förverkliga din dröm om ett semesterhem i solen kan jag rekommendera dig att komma med på en visningstur  eller att hyra min lägenhet och upptäcka Norra Cypern.

Kontakta mig genom Facebook eller kontaktformulär här på sidan. För att hyra min lägenhet på Cypern boka gärna via länken till Airbnb.

Skicka din fråga:

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Vi kommer aldrig att dela din e-post med någon annan.

Comments are closed.