Korta stunder av meditation i vårens och försommarens ljuva tid

Min syrenhäck

Oj vad mycket det är som händer och vad tiden går fort, maj är redan slut och sommaren är här. Jag är ledsen att det dröjt lite men nu finns både maj och juni månads meditationer upplagda på medlemssidan.

Temat den här gången är ”Öka ditt självvärde”. I meditationerna ger du dig själv kärlek och ökar din självkänsla och tar hand om ditt inre barn. Du läker dig själv och ökar på så sätt ditt självvärde.
Att älska sig själv precis som man är och där man är med sig själv kan ju ibland vara lite utmanande och då kan de här meditationerna vara till hjälp. Jag hoppas de här meditationerna också hjälper dig att stärka tilliten till ditt hjärtas röst så du lättare kan följa det som är din sanning.

I min trädgård blommar syrenerna för fullt och doftar så gott!
Våren är min favoritårstid. Så här års vill jag helst vara ute så mycket som möjligt och ladda mina batterier efter den långa vintern och njuta av allt våren har att ge. Solens ljus känns så läkande efter den långa vintern och naturen sprudlar av liv. När jag är ute i naturen stannar jag ofta upp för att njuta av allt det vackert som växer och alla underbara dofter. Meditationsstunder av att ”bara vara” och känslan av enhet, här och nu.
När jag vänder mitt fokus inåt, lyssnar och ”bara är” då förnimmer jag små meddelanden från naturen och Moder Jord. Det är magiskt, fantastiskt och så vackert. Gräset växer så det knakar och träden skiftar i alla vackra nyanser. Grönskan, ljuset och alla vackra blommor, alla unika och vackra på sitt sätt.
Vilken livskraft!

Tänk att vi människor också är precis lika unika och vackra på vårt speciella sätt.
Ingen är den andra lik men alla har sin unika skönhet och strålglans.
Låt oss alla stråla ikapp med solen på just vårt alldeles unika sätt.

Kärleksfulla försommarhälsningar
Christina

Comments are closed.