Morgon meditation i skogen

En energigivande morgon meditation i min fina skog.
Längtade ut i naturen i dag på morgonen och tog skön en promenad i min fina skog. Solen strålar från en klarblå himmel och fåglarna sjunger i kör, å vilken underbar start på dagen.Jag stannar till en stund och lutar mig mot en ståtlig tall i solens sken, sluter ögonen några minuter, lyssnar inåt och mediterar en stund. En kort morgonmeditation i Moder Jords famn. Det är underbar att meditera ute i Moder Jords underbara natur, här finns en källa till återhämtning och kraft som vi kan återvända till om och om igen. Jag känner mig påfylld av skogens lugn, solens livgivande energi och tallens starka livskraft.
Det här är ett sätt att meditera på, att stanna upp och ” bara vara med sig själv en stund där man befinner sig” och njuta av stundens ”här och nu”.

Morgonmeditation i skogen

Det är ju Påskhelg nu och de vackra påskliljorna lyser mot mig när jag kommer hem för att sätta mig ute i solen och äta min frukost tillsammans med familjen. Denna underbara Påskhelg har fyllt mig med mycket solkraft och Moder Jords naturkraft och jag känner en stor tacksamhet.
Glädjen att finnas till känns påtalig och ännu en dag har börjat som ska fyllas med kärleksfull samvaro och andra bra saker.
Vad mer kan man önska sig?

Solfyllda och Kärleksfulla hälsningar
Christina

Comments are closed.