Carpe Diem – Slappna av i solen

Carpe Diem - Slappna av i solenJag har just avnjutit min första lunch utomhus i år.
Nöjd, mätt och skönt avslappnad sitter jag nu här på min trappa i vårsolen. Blir påfylld med solljus, så välbehövligt efter den långa vintern.
Det känns helt underbart! Himlen är blå och solens strålar omsluter och värmer mig och jag njuter i fulla drag.

Åh., vad jag känner mig tacksam för min oas här hemma i min fina lilla trädgård!
Har sällskap av vår fina kattfröken Mysan. Hon är minsann en mästarinna på att njuta och kan verkligen konsten att slappna av-vilken underbar läromästare!
Här spinner vi i kapp Mysan och jag .
Vårkänslorna går inte att stoppa. Och jag låter dem flöda - Carpe Diem!

Soliga och kärleksfulla hälsningar
Christina

One Comment:

  1. Ja tänk så otroligt härligt det är att få njuta av vårsolen. Fast det är verkligen kontrasternas tid. Igår morse, när jag lämnade jobbet, fick jag skrapa bilrutorna…senare på dagen satt jag på balkongen och riktigt pustade av värmen. Kontraster indeed!!! I år tog jag hjälp av artificiell ”sol”. Alla runt om mig har varit sjuka…själv hade jag börjat gå på halvfart…jag menar halsont i tre månader och trött, så trött! Värk i kroppen och läkare som bara piper lågfrekventa virus kan vara besvärliga. Någon tipsade mig att läsa på om D-vitaminbrist. Googlade på det och på en sajt som heter Kostdoktorn hittade jag mängder av info. Vi svenskar tenderar att lida brist på detta så här års. Inte till den grad att vi blir allvarligt sjuka men tillräckligt för att vi inte ska funka optimalt. Jag köpte från hälsokosten och började ta 10.000 ie första två veckorna och sedan 5000/dag. Och ta mig tusan om det inte fungerade. Alla mina småskruttssymtom var snart som bortblåsta. Lägger av med detta när solen tittar fram såpass mycket att det räcker att tanka på från den. Annars vill jag bara berätta att din Ringblomssalva kommit väl till användning…såpass att jag behöver en till burk…har du nån över? Alexander har fått mollusker och när de började se röda och inflammerade/infekterade ut började jag smörja honom. Funkar jättebra!!! Läkarna sägeratt man inget kan göra annat än se tiden an…tji fick dem!!! Ha det fortsatt gott nu när solen snar tittar fram igen. Själva åker vi till Kungsberget till helgen för att riktigt suga ut det allra sista och fortaste med vintern. Stor kraaam <3

Comments are closed