Skogen ger mig avslappning och lugn

Skogen ger mig avslappning och lugn
Den gyllene balansen mellan aktivitet och avslappning är inte helt lätt att hitta i livet.
Det är en konst att i vardagen också hitta det som ger en stunds vila och fylla på med positiv energi så det blir en bra balans mellan arbete, aktivitet och vila.

För mig började hösten med en rivstart efter den långa, varma och skön sommaren då jag tankade mycket solenergi och fyllde på mina batterier med vila och närande aktiviteter. Hoppas din sommar också varit skön och att du fått dina batterier ordentligt laddade.Vi har redan kommit till mitten av oktober, hur det gick till förstår jag inte för jag tycker det nyss var sommar.

Fastän jag arbetar med det jag älskar att göra så behöver jag hitta egna stunder av avslappning och återhämtning i min vardag för att jag ska känna att jag har balans i mitt liv.
Ett sätt för mig att fylla på och slappna av är att ta en skön skogspromenad. Naturen är verkligen en fantastisk källa för återhämtning. Jag har en så fin skog precis bakom husknuten där jag bor och dit går jag ofta. Idag har jag gått en skön promenad i "min" skog och hittat massa trattkantareller, det finns så gott om dem i år. Det är så rogivande att strosa runt och leta efter svamp tycker jag. Idag har jag njutit av ännu en skön, solig höstdag i skogen, träden är så vackra där se står i sin höstskrud med alla sina höstfärger. Jag älskar att vandra i skogen där blir jag påfylld med ny kraft och slappnar av.

Nu har jag och en god vän njutit av nyplockade smörstekta "trattisar" - så himla gott!
Känner en så stor tacksamhet till Moder Jords och alla hennes fantastiska gåvor som vi får skörda.

Kärleksfulla hälsningar
Christina

Comments are closed.