Vitsord om ”Lär dig meditera”

December 2011 om “5 minuter Avslappning” och “Lär dig meditera”

Hej!
Vill tacka dig och berätta att jag både för egen del privat och också i min verksamhet som sjukgymnast med inriktning avspänning-stresshantering och numera också som samtalsterapeut haft mycket nytta/glädje/användning (svårt att hitta rätt ord) …påfyllning, hjälp o kraft (!) av dina CD skivor – framförallt 5 min avslappning och Lär dig meditera. Du har en mycket behaglig röst och ett respektfullt ordval - vilket är viktigt vid såna här övningar.

God Jul, Gott Nytt År 2011 och Lev väl!
/Katarina Ahlmén-Hanson, Onsala
.

Köp CD-skivan "Lär dig meditera" >>


2009-02-02 om Guidade meditationer  och mediala konsultationer Christina gör

Hej Christina,
För väldigt många år sedan hade jag ett samtal med dig på telefon som jag även fick inspelat.
Det gjorde mig ytterligare nyfiken på det du jobbade med. Jag lät mina barn lyssna på Delfinernas sång och Regnbågslandet då de var små och på väg in i tonåren. Framför allt min äldste son uppskattade det stort. Själv lyssnade/arbetade jag med ”Utveckla ditt livsarbete”. Den har gett mig en hel del! Men det som gett mig mest är ”Bjud in din själsvän”. Jag har arbetat med den i två omgångar. Men det var förra året som det verkligen bar frukt. Jag såg verkligen min blivande man och kände in hans energi. Några månader senare träffade jag just den mannen med den lugna fina energin. Jag är såå tacksam för din hjälp genom dina meditationer!!

Varma hälsningar från
Marinette


 Jan 2011   Om guidade meditationer  och Christinas arbete


”Christina är äkta i sitt arbete och har en förmåga att förmedlar sin gedigna kunskap med en sådan lätthet att man uppnår fantastiska resultat genom att använda hennes meditationer.
Hon har dessutom världens bästa röst, ingen kan som hon få mig att finna ett sånt inre lugn där jag kan höra min egen inre röst tydligt. När jag hör mig själv kan jag ta reda på vad jag verkligen vill och vad jag känner. I den stillheten som uppstår finns det alltid en möjlighet att jag kan höra mina änglar. De jobbar hela tiden för att hjälpa oss men de vet inte alltid vad vi önskar. Christina kan också hjälpa dig att få en tydligare kontakt med dina guider och dina änglar.”

Pamela Haddad

Köp CD-skivan "Lär dig meditera" >>


7  jan 2011 om “ Lär dig meditera”

Hej Christina!

Den skiva jag verkligen älskar och tycker fungerar jättebra är “Lär dej meditera”.

Jag har provat många meditations skivor, tro mej, men denna är verkligen effektiv. Rösten är i sig avslappnande o rogivande. Orden som används är perfekta för mej att guidas in i mitt inre o verkligen slappna av och uppleva ett inre landskap inom mej själv. Svar tycks komma både under o efter meditationen.

Min mor som har haft svårt att slappna av lyssnade på den med stor framgång. Även hennes lilla terrier som annars är helvild, kom i djup avslappning så vi häpnade!

Jag har även rekommenderat skivan till vänner som jag vet har svårt för det här med insidan. Många av dom har berättat hur märkligt avslappnade dom blev och kom i kontakt med sidor inom sig själv dom inte trodde fanns.

En stressad kvinna sa att hon kom in i en slags kärlek som fick hennes ögon att tåras. Hon var helt paff för hon är annars en så “ytlig” och stressad person. Men det var då. Numera är hon mer sorglös och harmonisk. Ett liv av nyfikenhet för hennes inre och meningen med livet har börjat för henne.

Själv har jag forskat i många år med det här med meditation o som sagt provat många röster inom meditation. Men Christinas röst är som nyckeln till mitt inre och det är nog inte världens enklaste att finna den nyckeln.

Tack Christina, din energi är underbar och jag hade önskat jag bott närmare dig så jag kunde delta i dina kurser!

Jag önskar dig allt av livets goda o ett framgångsrikt år fullt av kärlek, glädje och LJUS!

Vänliga hälsningar, Susanne Wärn i Landskrona 7 jan 2011

.

Köp CD-skivan "Lär dig meditera" >>

Comments are closed.