Önskar er alla en Avslappnad och skön sommar

Avslappning sol och badVill önska er alla kära läsare en underbar sommar!

Sitter nu vid vår fina lilla sjön, solen skiner och jag  njuter i fulla drag av vår härliga Svenska sommar. Jag älskar vår Svenska sommar när den är som bäst. Nu laddar jag solenergi och D-vitamin och hoppas du gör detsamma 🙂

Passa på att ha  "Bara-Vara-Tid"  och ladda dina batterier och njut av solen och fyll på ditt D-vitamin förråd. Gör också bra saker som du mår bra av och som gör dig glad.

 

Skickar med en skön solkräm du kan göra enkelt själv och som bara innehåller bra saker.

Meditation i Naturen

Jag vill också påminna om hur viktigt det är att ge sig själv egen tid helst varje dag en stund då du stillar dig och lyssnar inåt i dig själv. Hitta ditt sätt att meditera. Vill du ha hjälp att lära dig meditera så har många fått hjälp av min CD "Lär dig meditera". Den går även att köpa som ljudfil nu här på hemsidan. Här kan du köpa Lär dig meditera

 

Gör din egen solkräm

Huden är ditt största organ och det du smörjer på din hud tas upp i kroppen och går in i blodet.Därför är det viktigt vad du smörjer in dig med. De  solskyddskrämer (och även andra krämer) du köper på apoteket o i vanliga affärer som inte är ekologiska innehåller ofta många kemiska ingredienser som är giftiga och som du inte vill få in i din kropp. Därför kan du enkelt göra din egen solskyddskräm.

Solskyddskräm

1 dl olivolja

0,5 dl bivax

0,5 dl kokosolja

Doftsätt med tex lavndel, el annan eterisk olja. Ta 10-15 droppar eterisk olja.

 

Så här gör du: Lägg kokosoljan och bivax och olivolja i en glasburk och ställ i vattenbad och låt smälta. Och rör om. Droppa sen i 15-20 droppar eterisk olja.

Töm upp i  en ren glasburk .

Håller i 6-12 månader.

Smörj in dig innan du solar.

Sommarhälsningar  Christina

Comments are closed.