Gott Nytt År

Vill önska er Alla kära läsare ett riktigt Underbart och Glädjefyllt Nytt 2016!

 

Skriver Nyhetsbrev och blogg i Cocoa Beach FloridaI skrivande stund befinner jag mig i Florida, Cocao beach och blickar ut över havet.

Idag lyser solen på oss från en klarblå himmel, det är 24 grader varmt. Känner mig oerhört tacksam att vara här!

Jag har gjort en återblick på det gångna året. Både för att uppskatta det som varit, göra ett avslut och släppa det som jag vill lämna bakom mig och ta ett nytt avstamp in i det nya året. Jag har skrivit ner mina drömmar för det nya året och vill inspirera dig att göra samma sak.

Mitt kontor Cocoa Beach, Florida

Det gångna året har för mig varit ett mycket innehållsrikt och intensivt år. Jag har mycket att vara tacksam för och det har också varit tufft mellan varven. Jag har arbetat mycket med mig själv för att släppa mönster och begränsningar som tidigare hindrat mig, för att kunna förverkliga fler av mina drömmar. Att växa och utvecklas är något jag brinner för och jag älskar att inspirera och dela med mig av det som fungerat för mig. Året har innehållit både sorg, smärta och många glädjeämnen.

Förra året började med en fantastiskt resa.

5 januari flög vi till Los Angeles, hyrde husbil några dagar och såg oss kring. Hälsade på goda vänner och min fantastiska Body Harmony lärare, Don Mac Farland. Don har varit för mig en mycket betydelsefull person. Jag är otroligt tacksam och glad att vi fick mötas ännu en gång, särskilt som han senare under året lämnade jordelivet.

Simmar med Delfiner Hawaii 2015Vi åkte på en underbar lyxkryssning i fem dagar med vår reseklubb och efter det flög vi vidare till Hawaii. Vi fick 3 underbara veckor på Hawaii där vi bla. simmade med fria delfiner och fick fantastiska möten. Jag har återvänt till Hawaii flera gånger och när jag kommer dit känner jag alltid att jag kommer hem, det är som att komma till Paradiset. Länk till kommande resa till Hawaii.Yoga på stranden 2015 Resa till Portugal

Vi hade premiär på vår första Yogaresa

med personlig utveckling till Portugal och den var mycket uppskattad. Länk till kommande resor Portugal.

mina CD skivorJag lanserar nu min webshop

Som varit en dröm och där kan man köpa och ladda ner mina uppskattade CD skivor som ljudfiler. Länk till Webshopen.

Jag tackar det gångna året för allt jag har lärt mig och tackar för de drömmar jag förverkligat under året.
Jag tackar för alla underbara människor som finns i mitt liv.
Jag tackar för att jag vuxit och utvecklats som människa 2015.
Ser med stor tillförsikt fram emot ett nytt spännande år.

Jag önskar er Alla ett fantastiskt Gott Nytt År och att just Dina drömmar och önskningar kommer att gå i uppfyllelse! 

 

Kärleksfulla Hälsningar
Christina

 

Comments are closed.