Goda nyheter om Meditation

Kära läsare!

Du kan lära dig meditera

Lär dig Meditera

Det är alltid uppiggande för mig som gammal meditationslärare att läsa om hur de nu gjort flera studier som bevisar vetenskapligt att meditation är bra . Själv älskar jag att meditera och att det har en avstressande och läkande effekt på många sätt vet jag och det har jag sett många bevis för genom åren. Meditation stärker även kontakten med oss själva och vårt högsta - vår "Spirit" , vårt sanna jag, något som de allra flesta av oss har en stor längtan efter. Många som vill lära sig har fått hjälp av den CD jag gjort som heter "Lär dig meditera" .

Provlyssna på "Lär dig meditera" CD>>>

Här kan du köpa" Lär dig meditera">>>

Vetenskapliga studier visar att  hjärnans aktiviteter ökar då vi mediterar

Följ länken här så kan du läsa artikeln med flera studier de gjort på meditation :
http://www.crystalinks.com/medbrain.html >>>

I en av studierna säger de att meditation stärker hjärnan och cellernas kontakt med varandra på ett positivt sätt. Hos de som mediterar regelbundet processar hjärnan information  fortare och man blir smartare enligt den studien.

I en av de andra sturierna visade man att 30 minuter meditation om dagen i 8 veckor hade en positiv mätbar effekt på den delen av hjärnan där minnesfunktionen finns  och där vår upplevelse av oss själva, hur vi känner  empati  och hur vi hanterar stress sitter .

Om CD,n "Lär dig meditera":

Så här skriver en kvinna:

Den skiva jag verkligen älskar och tycker fungerar jättebra är “Lär dej meditera”. Jag har provat många meditations skivor, tro mej, men denna är verkligen effektiv. Rösten är i sig avslappnande o rogivande. Orden som används är perfekta för mej att guidas in i mitt inre o verkligen slappna av och uppleva ett inre landskap inom mej själv. Svar tycks komma både under o efter meditationen.

Min mor som har haft svårt att slappna av lyssnade på den med stor framgång. Även hennes lilla terrier som annars är helvild, kom i djup avslappning så vi häpnade!

Jag har även rekommenderat skivan till vänner som jag vet har svårt för det här med insidan. Många av dom har berättat hur märkligt avslappnade dom blev och kom i kontakt med sidor inom sig själv dom inte trodde fanns.

En stressad kvinna sa att hon kom in i en slags kärlek som fick hennes ögon att tåras. Hon var helt paff för hon är annars en så “ytlig” och stressad person. Men det var då. Numera är hon mer sorglös och harmonisk. Ett liv av nyfikenhet för hennes inre och meningen med livet har börjat för henne.

Själv har jag forskat i många år med det här med meditation o som sagt provat många röster inom meditation. Men Christinas röst är som nyckeln till mitt inre och det är nog inte världens enklaste att finna den nyckeln.

Vänliga hälsningar, Susanne Wärn i Landskrona 7 jan 2011

Bli gratis medlem på min hemsida>>>
Som medlem kan du lyssna gratis på olika meditationer som jag gjort och som jag lägger ut på medlemssidan.

Jag önskar dig många många sköna meditationsstunder med tända ljus som lyser upp i höstmörkret och ger dig ny energi!

Kärleksfulla hälsningar

Christina

Comments are closed.