Avslappning för barn får 11 av 10 möjliga stjärnor

Kära läsare,

Det här fina tackbrevet fick jag härom dagen från en mamma som köpte "Avslappning för barn - Lek med delfiner" för ca två veckor sedan, och det vill jag dela med mig av till er.
Jag känner sådan stor tacksamhet och blir rörd till tårar och då jag får feedback som den här.
Tänk hur Cd-skivorna Avslappning för barn har hjälpt så många barn som av olika anledningar har svårt att komma till ro på kvällen.

20120707
Hej Christina!
Då vår sons svårigheter att slappna av har förvärrats den senaste tiden kände vi att det var dags att bryta mönstret som hade skapats. Han "funkar" ganska bra så länge alla rutiner håller ihop honom. Men nu är skolterminen slut och sommarfritids tar vid. Detta innebär spontana utflykter och massor av skoj. För honom innebär detta även en medelfart på 100km/h från och med att han slår upp ögonen. Vi märker att han är trött på em/kväll men varken varma bad eller massage biter på honom (inte heller de andra tusen sakerna vi prövat genom åren).

Samma kväll som vi hade fått hem cdn presenterade jag den som skön-skivan. Min son använder ordet "skön" om saker om saker han gillar 🙂
Hans första reaktion när jag satte på skivan var att han ropade efter någon minut -Det här får du stänga av! Hon bara upprepar sig!
Men jag sa att han fick stå ut den kvällen iallafall. Efter en kvart sov han!
Dagen efter satte jag på den igen och 5 minuter senare sov han! Så har det fortsatt! Jag är mållös! Tack säger jag bara! TACK!!!!! Inte nog med att han slipper krypet i kroppen, vi alla slipper diskussionerna och irritationerna runt detta! Jag håller tummarna att detta blir en vana och vardag. Jag vågar inte tro ännu men jag hoppas!
Skivan får 11 av 10 möjliga stjärnor!

Med vänlig hälsning, Tina

Tack Tina för att jag får lov att lägga ut ditt brev här på min hemsida.

Avslappning för barn på CD

Avslappning för barn på CD

Här finns Avslappning för barn att köpa >>>

Jag önskar er alla en underbar sommar med mycket kärleksfull samvara med era nära och kära.

Kärleksfulla sommarhälsningar
Christina

Comments are closed.