Vitsord om ”Avslappning För Barn”

5 september 2012 om “Regnbågslandet” och “Lek med delfiner”

Hej Christina

Jag ville skriva och berätta att mina barn tycker så mycket om skivan med regnbågslandet. De lyssnar på den varje kväll.

Nu vill jag gärna beställa den andra skivan med delfinerna.

Går det bra att beställa den så här?

Hälsningar Hanna

 

Hej Hanna,

Jag skriver till dig för att berätta att Lek med delfiner skickas till dig idag.

Hoppas dina barn kommer att bli glada när den nu äntligen kommer.

Vill be om ursäkt att det dröjt så länge men den har varit slut på förlaget.

Varma hälsningar

Christina

 Köp CD-skivorna “Regnbågslandet” och “Lek med delfiner” >>


 

Hej Christina

Tack. Den är efterlängtad. Jag vill bara berätta en sak. Då mina barn har haft det tufft av olika orsaker har avslappning varit svårt för dem. Nu ligger de på kvällarna och vill ofta höra regnbågslandet trots att de hört den massor av gånger. Ibland vill de bara höra musiken och ibland sagan. Men det är härligt att se att det påverkar dem så positivt.

Så jag hoppas att det kommer fler sagor i framtiden.

Hälsningar Hanna

 

Hej Hanna ,

Å vad det gläder mig att få höra att dina barn får hjälp att komma ner i varv och att de tycker om sagorna och musiken.

Kanske kan det bli fler sagor i framtiden

Jag undrar om jag får lägga ut det fina du skrivit på min hemsida om hur dina barn får hjälp av sagorna och musiken?

Varma hälsningar

Christina

 

Självklart! Det värmer i hjärtat att du vill det och jag hoppas att dina fina sagor sprids så fler barn (och vuxna med för den delen) får möjlighet att bara andas och lyssna.

Varma hälsningar Hanna

 Köp CD-skivorna “Regnbågslandet” och “Lek med delfiner” >>


 

21 juli 2012  Nattångest försvann för 11-årig pojke med Avslappning för barn CD

Hej
Det gick jättebra med skivorna. Vi spelar regnbågslandet varje kväll när 11-åringen ska sova och i en vecka nu har det fungerat jättebra. Han har ingen nattångest längre och verkar komma till ro mycket lättare. Dom sista kvällarna har han själv satt på skivan. Tusen tack för en sån bra skiva den har gjort så mycket nytta.

Vänliga hälsningar
Reancy


7 juli 2012   Avslappning för barn får 11 av 10 möjliga stjärnor!

Hej Christina!
Då vår sons svårigheter att slappna av har förvärrats den senaste tiden kände vi att det var dags att bryta mönstret som hade skapats. Han ”funkar” ganska bra så länge alla rutiner håller ihop honom. Men nu är skolterminen slut och sommarfritids tar vid. Detta innebär spontana utflykter och massor av skoj. För honom innebär detta även en medelfart på 100km/h från och med att han slår upp ögonen. Vi märker att han är trött på em/kväll men varken varma bad eller massage biter på honom (inte heller de andra tusen sakerna vi prövat genom åren).

Samma kväll som vi hade fått hem cdn presenterade jag den som skön-skivan. Min son använder ordet ”skön” om saker om saker han gillar
Hans första reaktion när jag satte på skivan var att han ropade efter någon minut -Det här får du stänga av! Hon bara upprepar sig!
Men jag sa att han fick stå ut den kvällen iallafall. Efter en kvart sov han!
Dagen efter satte jag på den igen och 5 minuter senare sov han! Så har det fortsatt! Jag är mållös! Tack säger jag bara! TACK!!!!! Inte nog med att han slipper krypet i kroppen, vi alla slipper diskussionerna och irritationerna runt detta! Jag håller tummarna att detta blir en vana och vardag. Jag vågar inte tro ännu men jag hoppas!
Skivan får 11 av 10 möjliga stjärnor!

Med vänlig hälsning, Tina

.

 Köp CD-skivorna “Regnbågslandet” och “Lek med delfiner” >>


21 maj, 2012
Avslappning för barn hjälper inte bara barn utan även tonåringar att slappna av och somna.
Vill dela med mig av det här fina brevet jag fick förra veckan på FB om vad Avslappning för barn betytt för den här flickan som nu är 16 år och har en släng av ADHD. Här är hennes mammas och min brevväxling.

Hej Christina,
min dotter är nu 16 år och igår kväll frågade hon mej… mamma, har vi kvar den där cdn om Regnbågsbarnen, skivan med 2 sagor jag alltid lyssnade på?
Sökte då igen efter denna cd, och efter dig på FB. för är man 16 år och fortfarande kommer ihåg den sen liten o vill ha den…
DÅ är den bra
Din skiva är den BÄSTA på marknaden, det finns ingen som är så bra o funkar så snabbt i vila o trygghets känslan, har god erfarenhet av att leva i stress m barnen o skivan hjälpte dottern att få sova trots allt vi hade runt oss så jag vet den är bäst
Fler borde ha den hemma, den borde bvc rekomendera o sälja till föräldrar!!!
Hälsningar Ankie

Hej Ankie,
å vad det värmer i mitt hjärta att få den feedbacken från din dotter♥ Jag känner mig så ödmjukt tacksam för att så många barn och ungdomar får och har fått hjälp av dessa Cd jag gjort♥
Christina

.
Hej Christina,
Den är underbar och fungerade till min dotter som har en släng av adhd och alltid varit mycket aktiv o inte velat sova. Regnbågslandet satte jag på och dottern log lugnt o vips sov hon…nu är hon 16 år fyllda och jag har fått lov att köpa denna cd igen för dottern sa…mamma,var är regnbågslandet,jag har så svårt att sova igen och den va såååå bra. Är man 16 år o frågar efter en barnskiva… mer än så behöver jag nog inte säga för att andra ska förstå att den är udda o den funkar…
Skivan borde vara mycket mer uppmärksammad på barnavårdcentraler osv än den är för alla har problem med barn som är uppe i varv o inte kan sova…fattar inte varför man tragglar råd till föräldrar när det finns en cd som funkar så bra, huvudsaken är ju att problemet löses och för barnets skull, att de får vila och återhämtning.
Den är ju som Bamse, nåt alla borde känna till
Hälsningar Ankie

.
Hej Ankie,
Tack så jättemycket ♥ ♥♥
för att du vill sprida Avslappning för barn så de kan nå ut till ännu flera barn och föräldrar som kan ha glädje av Regnbågslandet eller Lek med delfiner♥♥♥
Min önskan är ju att den ska spridas så mycket som möjligt till de som kan ha glädje av den:)
Jag blir så glad och känner stor tacksamhet
Kärlek till dig ♥ och hälsa din fina dotter så mycket också♥
Varm kram
Christina

.
Hej Christina
Lek med delfiner- skivan är ju också Rebeccas ”fina minne”… alltså är det du som gjort hennes 2 bästa skivor hon minns? coolt!!! visste inte det. Tack Fina för att du gjorde både mej o mitt barn så lyckliga och att du gav min dotter dessa goda minnen hon än i dag bär med sej, DET är verkligen jag som ska tacka Dej ♥
Hälsningar Ankie

Känner ödmjuk tacksamhet när jag får sådan här feedback från en mamma som skriver till mig och tackar för mina Cd jag gjort med Avslappning för barn.

 Köp CD-skivorna “Regnbågslandet” och “Lek med delfiner” >>


17 mars 2012   Om “Somna Gott” och  ”Avslappning för barn”

Jag har beställt CD sova gott av dig.
Jag är en pensionerad förskollärare som använde din CD Lek med Delfinerna i mina barngrupper, under många år under vilstunden efter maten.
Den var fantastisk, de hyperaktiva barnen blev lugna och alla barnen älskade den.
Köpte senare Regnbågslandet till mitt barnbarn som hade svårt att somna. Hon älskade den, och lyssnade varje kväll under flera månader.
Jag lyssnar själv på lugnande musik då jag ska sova.
Tack för dina fina alster / Gun Wahlberg


Januari 2011   Om “Lek med delfiner” och” Regnbågslandet”

Hej Christina,
“Jag vill beställa ”Avslappning för barn- Regnbågslandet”.
Har redan Lek med delfiner och den tycker både jag o barnen är helt underbar!!!!!”

Nöjd kund

 

Comments are closed.