Drömmar som blir till verklighet

yoga-pa-strandenHej kära läsare!

Vill du få inspiration att förverkliga fler av dina drömmar?

Väldigt många och stora förändringar har hänt i mitt liv det senaste ett och ett halva året och mycket nytt har tagit form, där av har jag inte hunnit vara så aktiv här på hemsidan. Men nu är det nystart!

Hemsidan är ny och uppdaterad den har fått nytt format och är nu anpassat till mobil och Ipad.

Ny meditationskurs ligger ute, så gå gärna in och bli gratis medlem och lyssna på meditationerna.

Nytt är också kursresor med yoga och personlig utveckling till Algarve Portugal. Vill du ladda dina batterier? Vill du få inspiration till och ge näring till det du drömmer om? Vill du ge dig något lite extra som ger mervärde i ditt liv? Här kan du läsa mer och boka resa: www.travelwithheart.eu

Sitter i skrivande stund i södra Portugal på Algarvekusten. Det är i slutet av november och det är soligt och skönt ute, som svensk sommar.

Jag började 2014 med att flytta från mitt radhus i Gustavsberg där jag bott i 11 år. Min sambo och jag hade tagit sikte på en ekoby i trakten av Järna ... och som alltid hade jag bett om att det högsta och bästa ska ta form för oss och alla inblandade. Till en början verkade vår beställning inte bli som vi tänkt oss och vi undrade förstås varför? Saker klarnade på vägen men inte förrän jag stängt dörren till mitt liv på radhuset kunde en gammal dröm vakna till liv inom mig. Den hade slumrat så sött inombords under tiden när jag inte kunde ha kontakt med den.

Drömmen om ett friare liv och möjligheten att bo i ett varmare land på vintern vaknade till liv igen och … nu kändes det plötsligt som att den drömmen kunde bli till verklighet. Förvånad hörde jag mig själv säga till min kära sambo en dag "Älskling, ska vi inte bo mer utomlands på vinterhalvåret och resa mer, istället för att vara med och starta det här stora ekobyprojektet här i Sverige" Till saken hörde att vi precis hittat en underbar reseklubb som vi nu är medlemmar i och som ger oss möjlighet att resa både mer och billigare och att min kära sambo Richard har bott i Portugal i 10 år innan vi träffades.

Medan jag bodde i radhuset och med allt ansvar det innebar som ensamstående mamma kunde jag inte se att jag varken kunde eller ville resa mer, än mindre bo delar av året utomlands. Nu var sonen utflugen med eget jobb och bostad och radhuslivet var ett avslutat kapitel.

Så vi ställde om siktet och med bönen i hjärtat om ”att vårt nya gemensamma liv skulle ta form på högsta bästa sätt” och så satte vi nu högsta fart.

Rensa ut gammalt för att göra plats för det nya. Vårt bohag som nu var nerpackat i 120 flyttkartonger behövde minimeras så det var bara att börja rensa ut. Exakt hur vårt nya liv skulle ta form det visste vi inte? Jag och vi tillsammans har om och om igen tagit kontakt med våra hjärtan, bett om vägledning och hjälp för att landa i olika beslut på vägen.

Släppa begränsande tankar och rädslor. På vår väg att skapa oss vårt nya drömliv så har jag mött rädslor och tvivel inom mig som behöver tas omhand och transformeras. Mina gamla begränsande idéer, tankar och känslor har varit nödvändiga att rensa ut. På samma sätt som alla gamla prylar som vi rensat ut och som inte längre fyller någon funktion i det nya livet. Allt för att vi ska kunna öppna upp och ta emot det vi håller på att skapa i vårt nya liv.

Bit för bit har saker fallit på plats och efter 3 flyttar hade vi minimerat vårt bohag till 30 flyttkartonger och vi landade i Gnesta, där vi hittat vårt perfekta nya hem här i Sverige.

Under resans gång har det inte alltid sett ut som jag trodde eller tänkt mig ... och har då undrat "Vad gjorde jag nu för fel? "Jag har haft stunder av förvirring och tvivel. Att leva i flyttkaos och utrensning har varit utmanande och tufft mellan varven.

Ett mer flexibelt och friare liv. Nu när jag ser i backspegeln så har allt varit perfekt och helt gudomligt ordnat. Vi fick verkligen de mest perfekta omständigheterna serverade för oss för att göra en ännu större utrensning i våra flyttkartonger i den takt vi hann med och klarade av, för att skapa oss ett mer flexibelt och friare liv.

Resan fortsätter på riktigt. På den vägen är vi nu och bit för bit faller pusselbitarna på plats både inombords och i det yttre tar allt form på bästa möjliga sätt. I vårt nya liv är vi nu i Portugal och förbereder för kommande kursresor med ”Yoga och personlig utveckling – följ din längtan, lev din dröm” som vi nu arrangerar till Algarve Portugal. Mer info om kursresorna hittar du här: www.travelwithheart.eu

Hör gärna av dig och berätta om vilka dina drömmar är!

Med kärlek!
Christina

2 Comments:

  1. Härligt, älskar Portugal

Comments are closed