Attraktionslagen

Attraktionslagen kurser

Vill du lära dig hur du skapar det liv du drömmer om?

Attraktionslagen är en universell lag som verkar vare sig vi tror på den eller inte. Lagen fungerar på det sättet att det vi ger vårt fokus och vår energi till, får vi mer av.

Det är ungefär som med en blomma som växer och frodas när vi ger den vatten, näring och ljus. På samma sätt är det när vi medvetet välja att ”vattna” och ge energi till de tankar och känslor som skapar det vi önskar mer av i vårt liv, de växer och blommar, manifesteras och blir till vår verklighet.

Både medvetna och omedvetna tankar omfattas av attraktionslagen.

Vi kan utan att veta om det ge näring även till de tankar och känslor som ligger dolda och djupt rotade i det omedvetnas tankemylla, och de kan hindra oss från att skapa det vi medvetet fokuserar på och som vi vet att vi vill ha.

Visste du förresten att vi tänker ca 50 000 – 60 000 tankar varje dag – och att en väsentlig del av dem är desamma? Vi är sällan medvetna om vilka de egentligen är. Alla dessa återkommande tankar plogar upp stigar som bildar vårt livs mönster.

Det bästa är att när vi blir medvetna om detta så kan vi också medvetet välja och ge energi till de tankar och känslor som stöder oss och öppnar oss så vi kan börja att tar emot mer av det vi önskar.

Anmäl dig här till nästa kurs >>>

Comments are closed.