Kalendarium

 

 

Kursen Skapa det liv Du drömmer om
Alla har vi drömmar, vilka är Dina?

Lördag-söndag 29-30 april 2017 i Stockholm
kl. 10.00 -17.00 båda dagarna
med Christina Divén

"Underbart att få arbeta med mina drömmar med andra i en öppen, varm, kreativ och kärleksfullt rum, under Christinas närvarande ledning. Inspirerande och lustfyllt " V.E.

Genom åren har jag själv skapat saker och händelser i mitt liv som logiskt sett kunde tyckas omöjliga från början, men som ändå har blivit förverkligade.

Jag har en passion av att dela med mig av dessa erfarenheter och finner en stor glädje i att inspirera andra att själva kunna skapa det liv de drömmer om.

Dagligen använder jag mig av det som kallas "Attraktionslagen".

På kursen kommer jag att dela med mig av de verktyg jag själv använder dagligen i mitt liv.

Du får konkreta tips och en verktygslåda som du kan använda i din vardag för att skapa det liv du drömmer om.

Christina Divén har 30 års erfarenhet av att arbeta med personlig utveckling, som terapeut, coach, föreläsare och lärare.

Datum och Plats: 29-30 april i Stockholm
Lokal: Solrosens helhetscenter, Rapsgatan 3
Pris: 1950 kr, inkluderar bok och CD skiva som kursmaterial
Anmälan: 500 kr sätts in på Bg 798-9809 för att säkra en plats. Resterande betalas senast kursstart. Begränsat antal deltagare. Anmälan är bindande.

Här kan du anmäla dig >>
eller ring till Christina, tel: 0707-577767

Varmt Välkommen!

 

Retreat i soliga Portugal Algarve:

Lär dig Yoga, Meditation och Mindfulness

Må bra och öka ditt välmående i vardagen? 

Vårens Datum till Portugal: 20-27 maj 2017

Höstens datum till Portugal: 16 - 23 september 2017

Resorna är för dig som vill:
- lära dig yoga och meditation
- öka din livskvalité
- fylla på med ny energi och balans
- få återhämtning

Upplevelseresor till soliga Portugal som får dig att må bra med yoga och personlig utveckling.
En härlig vecka som ger hela dig god näring, inspiration, kreativitet och återhämtning. Du blir uppfylld av ny energi och balans. Du får nya insikter om dig själv och ökar din livskvalité. Det ingår även utflykter med delfinsafari och grottpaddling och tid att spendera på stranden vid havet för sol och bad.

 "När denna underbara vecka är slut återvänder du hem full av energi, upplevelser, inspiration och minnen! Du får med dig enkla och användbara Mindfulnessövningar som du kan använda för att bibehålla din balans och energi i din vardag"

Läs mer och anmäl dig här: http://travelwithheart.eu/

 

 

Res med oss till Magiska Hawaii och simma med fria Delfiner i 10 dagar

Många har en längtan efter att få simma med delfiner. Är du en av dem? Nu kan den drömmen bli verklighet!

Datum: 10-20 februari 2018

"Det är en magisk känsla när delfinerna dyker upp och plötsligt finns nära och runt omkring oss.  De kan vara alltifrån några stycken till upp emot hundra. Det känns alltid som en gåva att få simma med dem och tid och rum försvinner, man blir som innesluten i deras värld."

Vi guidar dig på resan till Hawaii, Big Island i månadsskiftet 24 januari -3 februari 2016 och simma med vilda delfiner. I några vikar kommer delfinerna in nästan varje dag. Vid en av dessa vikar kommer vi att bo och där simmar vi med delfinerna. Vi finns med och kommer att visa och hjälpa dig.

Det här ingår: Vi bor i ett komfortabelt hus tillsammans, nära delfinviken och havet. Du har tillgång till hyrbil under hela vistelsen (vi är 3-4 personer som delar på en bil) God nyttig mat. Guidning till olika platser och ett par utflykter. Vi är med och visar hur du kan på ett säkert sätt simma ut och möta delfinerna, när de är i viken. Yoga på morgonen för de som önskar. Samlingar där vi kan dela med oss av våra upplevelser.

Läs mer och anmäl dig här: www.travelwithheart.eu

 

 

 

Föredrag om AuraTransformation, Nya tidens energi, Indigo och Kristallbarn


Måndag 3 april 2017

kl 19.00-20.30
Med Christina Divén

Föredraget hålls som Webinar och du kan sitta hemma vid din egen dator och lyssna.

Vad är en Auratransformation?
Varför göra och vilka gör en AuraTransformation

Den nya tidens energi är extremt högfrekvent, handlingskraftig, kärleksintelligent och bidrar till att skapa balans på Jorden.
Nya tidens barn föds med ett helt annat energisystem än vi vuxna har idag och de har redan integrerat de nya höga energierna i sitt energisystem.

Med AuraTransformation kan vi som är vuxna hänga med i den energihöjningen som sker på jorden nu. Genom en AuraTransformation uppgraderas ditt energisystem så att du får en mer skyddande aura och ditt medvetande expanderar permanent. Du slutar läcka energi, tilliten till dig själv stärks och din intuition blir starkare. Du kan lättare sätta dina gränser och vara mer i kontakt med din unika livsväg.

Christina Divén arbetar med att ge AuraTransformationer håller föredrag. Hon håller kurser i Attraktionslagen och ordnar resor till Portugal med Yoga, meditation och personlig utveckling. Hon har arbetat med stresshantering och Yoga och massage på förskolor där hon mött många Indigobarn och Kristallbarn.

Varmt Välkommen!

Plats: Webinar hemma vid din egen dator.
Du får inloggningsuppgifter när du anmäler dig

Pris: 100 kr
Anmäl dig till Christina Divén tel 0707-577767
el info@christinadiven.se

Här kan du anmäla dig >>Fyll i formuläret och skicka.

Kontaktformulär
* (markerar obligatoriska fält)

Comments are closed