Vad säger AuraTransformerade?

Här samlar jag på berättelser från de som gjort en AuraTransformation
så du kan läsa om hur det varit för dem:

Sofia fick sin AuraTransformation i Kramfors den 1 oktober 2011 och skriver den 6 november:

Jag vill dela med mig av en helt fantastiskt upplevelse. Först vill jag säga att jag redan nu märker stor skillnad efter AuraTransformationen. Jag har mycket energi och verkligen njuter av vardagen. Ibland blir jag irriterad och börjar gråta, men det är skönt att få ur sig känslorna.
Min viljekraft är starkare och jag gör saker för att det är viktigt för mig. Framförallt känner jag ännu tydligare energierna runtomkring.
Naturen har börjat prata med mig mera, jag kan stanna upp och bli överväldigad av den storhet och skönhet som finns. Det finns ingen tvekan i min kropp om det ställe jag befinner mig på i livet, allt känns så rätt.
Saker och ting faller på plats:
Jag har nämnt någon gång att jag gick på shiatsu, det var ca. 7-8 år sedan. Den behandlingsformen blev en vändpunkt i livet för mig. Den rädda, osäkra tjej jag var då kunde för första gången se vilken stor energi och rymd jag befann mig i. Jag tror det har mycket att göra med den mannen som behandlade mig. Min mamma Eva har varit ett stort stöd för mig, och mannen tipsade henne om en engelsk bok som skulle hjälpa henne att förstå sig på mig mer. Idag fick jag boken av min mamma som hade letat upp den. Och vet du vad den handlar om!! Indigobarn och Kristallbarn!!! Den heter "Raising Psyhic Children" skriven av James F. Twyman.
Är det inte häftigt 🙂 För mig var det så länge sen, och nu är tiden för allt att bindas samman.
Kram till dig fina Christina!!
Sofia Björklund

En kvinna som fick sin AuraTransformation Stockholm 16 september 2011:

Det är nu drygt 1 ½ månad sedan jag fick min At-behandling. Har sedan dess känt mig mer grundad till jorden och en större känsla av trygghet och lugn. Samtidigt har det satt igång en processen med massa gamla känslor. Jag har haft massor med ilska som har varit ner tryckt i många, många år som nu kommer upp till ytan. Vilket har gett mig stora känslosvängningar i humöret. Är jag ledsen så sprutar tårarna och är jag glad så är glädje energierna så starka att det fyller upp hela rummet och smittar av sig till människorna som finns runt omkring mig. Det är en enormt härlig känsla! Känner också tydligare hur viktigt det är att jag väljer att göra de saker som GER mig energi !!
JB

En kvinna som fick sin AuraTransformation 29 augusti Stockholm 2011 skriver den 26 november:

"När jag gick genom en stor förändring i mitt liv, så hjälpte Christina mig med AuraTransformation och det gjorde hela skillnaden för mig. Det var som allt ställdes tillrätta i mitt liv och jag förändrades till det bättre på många, sätt fysiskt och mentalt.
Ett exempel är, Christina hade nämnt som följd av AT att jag skulle sluta röka, jag trodde inte det kunde vara sant, men efter 20 år som rökare är jag nu helt rökfri. Det var värt det enbart av den anledningen själv. Jag kan verkligen rekommendera AuraTransformation till alla, det är som en rening av kroppen en metal detox." MK

En man som fick sin AuraTransformation i september i Stockholm 2011 :

Jag gjorde min AT(auratransformation) i sept-2011 och ett konkret exempel på skillnad nästan direkt var när min grabb satt och spelade dataspel som vanligt, han har så stora krav på sig att vinna/klara spelet på en gång. Så stora att han börjar gråta och få vredesutbrott. Jag hade ett halvår innan liksom tjatat på ett uttryck: "Det viktigaste är inte att vinna. Det viktigaste är att ha roligt." Direkt när jag hade barnen efter AT så säger jag samma sak när jag märker hans frustation ökar. Då upprepar han sakta medan han spelar och tittar in i spelet: "Det viktigaste är inte att vinna. Det viktigaste är att ha roligt."
Jag tappade hakan och en stark tanke slog mig att nu pratar vi i samma frekvens. Du vet ungefär som en radio liksom. Sändare och mottagare på olika frekvenser blir bara fel och jobbigt i denna värld.
Tvåbarnspappa till 5årig grabb och 3årig tjej.

Ett föräldrapar som fick sin AuraTransformation i maj i Uppsala 2013 :

"Min man och jag fick auratransformation samma dag av Christina. Efter ATn blir jag inte lika lätt uttröttad tillsammans med mina barn. Särskilt med min äldsta dotter, snart 5 år, märker jag stor skillnad. Förut märkte jag att jag ofta ”flydde” från att vara med henne. Det gör jag inte alls längre. Hon kramar oss båda mer och konstaterade: ”Du är ny, pappa.” Vi har det behagligare tillsammans, lugnare. Jag är samma människa som tidigare, men mer förankrad i mig själv, inte lika ”skör”. Även om känslorna har råkat en del i gungning efter ATn så är jag stark och vet vad jag vill och vad jag behöver för att må bra. Kroppen signalerar direkt om jag är på väg åt fel håll.
Jag dras inte med så lätt i tankar och oro för framtiden. Allt är som det ska, oavsett vad som sker. Gamla saker kommer upp, men har ingen riktig kraft... Förutom att jag upplever större lätthet i relationen till barnen märker jag en enorm skillnad i min relation till min man. Inte heller där blir jag trött, som förut. Då kände jag att jag behövde vara ifred från honom för att tanka energi. Nu är det snarare så att jag laddar upp mig igen genom att vara med honom! Helt fantastiskt. Vi dras till varandra på ett helt annat sätt.
Tack "
Maria, Uppsala

En kvinna som fick sin AuraTransformation i juli 2012, här är hennes upplevels ett år senare:

Det är nu ett år sedan jag gjorde min Auratransformation här på Åland av Christina Divén, och sen dess har jag fått 3 stycken balanseringar, väldigt kraftfulla sådana: under den sista fick jag bort mitt livslånga chokladberoende, som helt tydligt var känslomässigt baserat.

Det kändes väldigt ovant i början efter Transformationen, jag blev väldigt medveten om min kropp, och det kändes trångt och obekvämt. Känslan gick successivt bort och satt inte i länge. Jag kände genast att det blev lättare energimässigt mellan mig och min son, som är 9 år. Han är pappas pojke, och jag har lite känt att jag inte kan "konkurrera" med hans far med att göra "häftiga killgrejer" - den känslan har helt försvunnit. Min son och jag står varandra nära, och även om han fortfarande älskar pappas sällskap, så märker jag att han inte har nåt emot att vara med mig, Det kan nästan vara en lättnad för honom att vila upp sig från att gå på högvarv med sin pappa, som har ADHD, till det lugnare tempot hos mig. (Vi är separerade sen vår son var 2 år gammal.)
Känner starkt att det här var SÅ värt för mig, som innan varit utbränd och svårt att sätta gränser - plus vad det gjorde för min relation till min son, är absolut ovärderligt. Alla som har barn eller jobbar med barn, kunde gott göra en AT, tycker jag.
Innan sökte jag efter upplysning - den känslan försvann helt för mig efter AT.n. Jag känner mig som ande i kropp, som upplever det jordiska livet genom mig. Min intuition har blivit ännu klockrenare och tydligare också.
En annan sak jag lagt märke till är att skaparkraften - att lägga intention på vad jag vill - resultatet kommer väldigt snabbt. Så se upp med vad du önskar, väldigt kraftfullt.

Varma hälsningar Sofia

Comments are closed.