Avslappningssagor, Massagesagor och Yogasagor för barn

Jag är så glad för det arbete jag gör i Huddinge kommun där jag arbetar med hälsa och friskvård för personal och barn, det är så inspirerande och roligt.
Bla. är jag i barngrupper på förskolor och inspirerar till lugna stunder för barnen med Avslappningssagor , Massagesagor och Yogasagor.

Det är så härligt att se hur avslappningens och beröringens läkande kraft sprider sig som ringar på vattnet och ger effekter på både barnen och de vuxna.
Ofta är det de så kallade ”överaktiva” barnen som njuter extra mycket av dessa stunder. De får hjälp att varva ner och koppla av en stund på ett sätt som de kan ha svårt att göra på egen hand. Det är ganska vanligt att någon somnar till en kort stund.

Att varva ner en stund under dagen har så många positiva effekter och det är min fulla övertygelse att alla, både vuxna och barn mår bra av att ta korta stunder och slappna av, varje dag.
Där är Avslappningssagorna , massagesagorna och Yogasagorna fantastiska och hjälper både barnen och de vuxna att komma ner i varv en stund.

Många tycker mycket om de CD jag gjort med avslappningssagor för barn.

Här kan du Provlyssna >> på Avslappning för barn.

Här kan du köpa Köp Avslappning för barn >>

Avslappning för barn båda cd

Kärleksfulla hälsningar
Christina

Comments are closed.