Helgkurs i Attraktionslagen

 

Skapa det liv du drömmer om - Något som jag använder dagligen i mitt liv är Attraktionslagen, vilken är fantastisk. Det har blivit en passion att dela med mig av den och det är en sådan glädje att inspirera andra att skapa det de drömmer om i sina liv. Alla har vi drömmar, vilka är dina? Genom att använda Attraktionslagen, har jag själv skapat många saker genom åren som logiskt sett kunde tyckas omöjliga från början, men som ändå blivit förverkligade. På kursen kommer du att få konkreta tips och verktyg som du kan använda i din vardag för att skapa det du drömmer om i ditt liv.

2013-11-03 12.09.58 Attraktionslagen går att använda inom alla områden i livet Här är några exempel på när jag använt mig av den för att skapa olika saker i mitt liv: - När jag behöver hitta människor som kan hjälpa mig med olika saker, och de har dykt upp på de mest osannolika sätt. - Jag har hittat ny bostad och nytt arbete på magiska sätt. - Jag har bjudit in klienter och kursdeltagare och de som jag resonerar med har alltid hittat till mig. - Min “Spirit mate” har kommit till mig så som jag bett om och önskat. - Pengar till det som är viktigt kommer alltid. Jag tror att allt är möjligt om vi bara kan tillåta det att hända! Christina Divén har mer än 30 års erfarenhet av att arbeta med personlig utveckling, som terapeut, coach, föreläsare och lärare.

Anmäl dig här till nästa kurs genom att fylla i formuläret här intill.

Från en kursdeltagare: “Christinas varma och välkomnande sätt gjorde att vi alla väldigt snabbt fann en djupare gemenskap i gruppen. Vi hade fantastiskt roligt under dagen, och skapade vår vision för vårt drömliv på ett lekfullt sätt. Det tog bort pressen av skapandet, och tillät oss att njuta av processen i skapandet, och glädjas med varandra. De olika verktyg för avlägsnandet av blockeringar som står i vägen för vår dröm, som Christina så generöst delade med sig under dagen, är juveler som är guld värda. Efter kursen känner jag mig inspirerad, motiverad och djupt tillitsfull till att även jag kan skapa det liv jag drömmer om. Tack Christina för en fantastisk dag!” Pia

Datum och Plats:

Inget datum bokat för nästa kurs.

Pris: 1950 kr, inkluderar bok och CD skiva som kursmaterial

Anmälan: Maila: info@christinadiven.se, eller ring Christina på tel 0707-577767 och din plats är säkrad när du satt in 500 kr på Bg 798-9809.  Resterande betalas senast kursstart.

Anmälan är bindande. Begränsat antal deltagare.

Företag betalar 1950 kr + moms och Privatpersoner betalar 1950 kr inklusive moms. Meddela om du vill betala med faktura när du anmäler dig. [si-contact-form form='4']

 

Comments are closed.